En rørleggerbedrift med 130 års erfaring

Ekspertise gjennom flere generasjoner

Kontakt oss

Vår historie

Hundorp Rørleggerservice er en rørleggerbedrift som har eksistert i over 45 år. Vår grunnlegger, Olav Magne Wangen, startet sin karriere som rørlegger i 1965 hos Arne Guttu, og jobbet senere hos John Lien Rørleggerbedrift i Ringebu før han etablerte Hundorp Rørleggerservice i 1976. Olav har fortsatt en aktiv rolle i bedriften i dag.

 

i 2013 overtok Viggo Bekkemellem og Mona Wangen bedriften og nå eies Hundorp Rørleggerservice As av Viggo Bekkemellem (daglig leder), sønn Fredrik Wangen Bekkemellem og datter Andrea Wangen Bekkemellem.

 

Pålitelige samarbeidspartnere

Hundorp Rørleggerservice opererer i et stort geografisk område som strekker seg fra Lillehammer i sør til Lora og Lesja i nord, og utfører rørleggerarbeid for både private, bedrifter og næringsdrivende i hele Gudbrandsdalen. Vi har hatt mange gode samarbeid med flere entreprenører gjennom årene, og deltatt på store og små prosjekter i regionen. Vi har vært leverandør av rørleggertjenester på flere større og mindre hytteutbygginger, inkludert Hafjell, Kvitfjell, Gålå, Skåbu, Ringebufjellet og Venabygdsfjellet, for å nevne noen.

Våre ansatte

Ikon - hus

Ansatt

Stilling

Ikon - hus

Ansatt

Stilling

Ikon - hus

Ansatt

Stilling